Over ons!

OVER ONS:
 
Wij zijn Hans en Ria van Bijnen. Wij wonen in Enkhuizen en zijn ouders van drie kinderen en opa en oma van 8 kleinkinderen!
15 jaar geleden zijn we gestopt met ons bedrijf. Dat heeft ruimte gegeven om de dingen te doen die we leuk vinden!
Hans werkt drie dagen in een sanitairzaak in Hoorn in de showroom en ik ben dirigente van een aantal koren en een leerlingenorkest en geef zangles en fluitles aan huis.
 
Wij hebben al bijna 40 jaar Golden Retrievers en zijn kompleet aan dit ras verslingerd geraakt.
Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en gaan ook mee op vakantie. We zoeken altijd een camping uit waar ook honden zijn toegestaan en dat is altijd een groot feest.
 
Op dit moment hebben we twee Goldens, Noortje van 12 jaar en Monty van    2 jaar. Door de weeks overdag,  komt daar Cendie, de hond van onze zoon bij als hij werkt!
Helaas hebben we onze Amy moeten laten inslapen op de mooie leeftijd van 15 jaar. 
Zij was een heel speciale hond voor ons mede omdat ze bij ons geboren was en door haar geweldige karakter.
 
We hopen binnenkort een nestje te fokken met onze Monty (Joyous Sugar Swirl Cookie).  Ons laatste nestje is ondertussen al weer 6 jaar geleden dus we kijken er heel erg naar uit. Ze wordt gedekt door Look O look  van kennel Hidden in the Woods (Yoda).
 
Mocht u informatie willen over dit nestje of gewoon even willen kletsen over ons mooie ras, bel mij dan op nummer: 0228-316994.